Διαθεσιμότητα: 70

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Κρατήσεις Έως:17/05/2017 23:00
Ξεκινά στις:20/05/2017 15:00
Λήγει στις:20/05/2017 20:00

Περιγραφή

Στις μέρες μας, από τις πιο διαδεδομένες διαταραχές που επιβαρύνουν την καθημερινή ζωή μας, είναι το άγχος και η κατάθλιψη. Από τις δύο αυτές καταστάσεις, προκύπτουν: μιά μόνιμη αίσθηση ανησυχίας, φοβίες, κρίσεις πανικού, αϋπνίες, νευρωτικές καταστάσεις, παραίτηση από την ενεργό δράση και την ζωή, τελικά.

Και όπως είναι φυσικό, οι διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνίες μας, διαταράσσονται κι αυτές.

Αυτά τα προβλήματα, καθώς επιμένουν μέσα στον χρόνο, αρχίζουν να επηρεάζουν και το σώμα και έτσι προκαλούνται ψυχοσωματικές διαταραχές. Μάλιστα, στους καιρούς τής κρίσης τα συμπτώματα αυτά αυξάνονται και επιδεινώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, λίγο-πολύ σε όλους.

Ποιά είναι η λύση; να εντοπίσουμε πώς δημιουργήθηκαν οι διαταραχές αυτές και να δοκιμάσουμε να τις απαλύνουμε, να μειώσουμε την έντασή τους, ή και να τις εξαλείψουμε ει δυνατόν. Αυτός είναι και ο σκοπός του σεμιναρίου Πέρα από το άγχος και την κατάθλιψη.

Τοποθεσία

Bigger Smaller

Στοιχεία επικοινωνίας

Κυρίλλου Λουκάρεως 6, Αθήνα, 11471

info@nefeli-culture.gr

2130 302 423

Σημειώσεις

  • Στο χώρο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
  • Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και η μαγνητοσκόπηση (με κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή, ή βιντεοκάμερα) αποσπασμάτων ή ολόκληρης της εκδήλωσης, χωρίς άδεια από τους υπεύθυνους του χώρου.

Τελευταία νέα

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2023 Νεφέλη - Culture
Powered by Fork Studios Fork Studios