Πληροφορίες Εκδήλωσης

Κρατήσεις Έως:25/04/2018 22:00
Ξεκινά στις:28/04/2018 17:00
Λήγει στις:28/04/2018 19:00

Περιγραφή

Η σύγκρουση είναι ένα «στενό παπούτσι» που φορέσαμε θέλοντας και μη, από τα παιδικά μας χρόνια. Τότε που θέλαμε να παίξουμε κι η μητέρα μας έλεγε «όχι τώρα. Πρώτα θα μελετήσεις τα μαθήματά σου». Ύστερα, καθώς μεγαλώναμε έκανε την εμφάνισή της στις σχέσεις μας, στις επιλογές μας, στον τρόπο που γνωρίσαμε την ζωή. Τα «ναι μεν αλλά ίσως όχι μάλλον…», τα «και θέλω, και δεν μπορώ…» κ.λπ. έγιναν από νωρίς από τις πιο κοινότυπες εκφράσεις μας.

Και τώρα, σαν ενήλικες εξακολουθούμε να βιώνουμε καθημερινά σχεδόν καταστάσεις που, ενώ είναι πιεστικές τις ανεχόμαστε, ενώ επαναστατούμε μέσα μας μοιάζει να περνούν από μπροστά μας απαρατήρητες λες και κάποιες ιδέες, τάσεις, συνήθειες έχουν «κολλήσει» πάνω μας τόσο καλά που μοιάζει πλέον αδύνατον να τις παρατήσουμε.

Το σεμινάριο «Λύνοντας τις συγκρούσεις» προτείνει απλούς και δοκιμασμένους τρόπους που ο καθένας μας μπορεί να εφαρμόσει για να απαλλαγεί από τα ανεπιθύμητα «βαρίδια» του.

Τιμή 20 €

Μπορείτε να δηλώστε τη συμμετοχή σας έως την Τετάρτη 25/4 στο τηλ. 213030 2423 ή στην ιστοσελίδα μας.

Τοποθεσία

Bigger Smaller

Στοιχεία επικοινωνίας

Κυρίλλου Λουκάρεως 6, Αθήνα, 11471

info@nefeli-culture.gr

2130 302 423

Σημειώσεις

  • Στο χώρο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
  • Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και η μαγνητοσκόπηση (με κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή, ή βιντεοκάμερα) αποσπασμάτων ή ολόκληρης της εκδήλωσης, χωρίς άδεια από τους υπεύθυνους του χώρου.

Τελευταία νέα

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2023 Νεφέλη - Culture
Powered by Fork Studios Fork Studios