Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 22:35

Γίνονται θαύματα! Άστεγος άντρας έδωσε τα τελευταία του 20$ σε μία κοπέλα και εκείνη τον έκανε ζάμπλουτο. Ζει μια νέα ζωή εξαιτίας της καλοσύνης του

Ken Lung, flickr.com Ken Lung, flickr.com

Από βενζίνη ξέμεινε η 27χρονη Kate McClure, από το Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών και τότε συνέβη κάτι πολύ συγκινητικό.

Ένας άστεγος άντρας, ο Johnny Bobbitt Jr, της έδωσε τα τελευταία 20$ που είχε.

Όπως είπε στην Philadelphia Inquirer,η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στην έρημο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ήταν άκρως τρομαγμένη. Τηλεφώνησε στον φίλο της να έρθει να την πάρει, όμως τότε εμφανίστηκε ο Johnny Bobbitt Jr, και της έδωσε τα τελευταία του λεφτά. Η κοπέλα τα δέχτηκε και έφυγε όμως δεν τον ξέχασε.

Τόσο εκείνη όσο και ο φίλος της Mark D’Amico, πρώην βετεράνος του Ναυτικού επισκέφθηκαν τον άστεγο άντρα για να του δώσουν ρούχα, χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που από το υστέρημά του βοήθησε την νεαρή κοπέλα;

Ο Johnny Bobbitt Jr γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής αλλά έκανε και λάθος επιλογές που τον έφτασαν στο σημείο να μην έχει στον ήλιο μοίρα.

«Μιλάτε εσείς για κακή τύχη, αλλά εγώ είμαι εδώ λόγω των δικών μου αποφάσεων. Δεν κατηγορώ κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου» φαίνεται να είπε στον Marko.

Παρόλη τη φτώχια του ο Johnny ήταν άνθρωπος που πάντα έδινε στους συνανθρώπους του. Αυτό έκανε και με τα δώρα που του πήρε το ζευγάρι. Δεν τα κράτησε για τον εαυτό του αλλά τα μοιράστηκε με τους συνανθρώπους του που τα είχαν ανάγκη.

Τότε το ζευγάρι, συγκινημένο από τη συμπεριφορά του αποφάσισε να τον βοηθήσει κι άλλο.

Η Κate έφτιαξε λογαριασμό για τη συγκέντρωση χρημάτων στο GoFundMe, στον οποίο έγραψε!

«Θέλω να κάνω όσα περισσότερα γίνεται γι’ αυτόν τον ανιδιοτελή άνθρωπο που εμφανίστηκε στο δρόμο μου για να με βοηθήσει».

Μάλιστα μέχρις στιγμής έχουν μαζευτεί 280,000$.

 

Πηγή: philly.com, star.gr

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Κυρίλλου Λουκάρεως 6, Αθήνα, 11471

info@nefeli-culture.gr

2130 302 423

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2022 Νεφέλη - Culture
Powered by Fork Studios Fork Studios