Πληροφορίες Εκδήλωσης

Ξεκινά στις:01/01/1970 02:00
Λήγει στις:08/06/2018 21:00

Περιγραφή

Η έκθεση ΕΑΡ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, μέρος ιδιωτικής συλλογής πού ανήκει στην αίθουσα ΝΕΦΕΛΗ, παρουσιάζει κάρτες πού εστάλησαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα 1900-1915 από συγγενείς και φίλους, σε συγγενείς και παληούς γνώριμους.

Η αναφορά στην παληά Αθήνα, δεν είναι νοσταλγική. Με την έκθεση αυτή, αποκομίζουμε μια αίσθηση από την ποιότητα ζωής της εποχής εκείνης την οποία χαρακτήριζαν το ήθος, η εντιμότητα, η ασφάλεια στην καθημερινότητα, η ελπίδα ότι το όνειρο θα πραγματοποιηθεί, η πίστη στις αξίες, η τάξη στην κοινωνία, η χαρά της ζωής.

Κοιτάζοντας το «τότε», επιθυμούμε να ζήσουμε κι εμείς αυτήν την Άνοιξη που δεν τελειώνει ποτέ, αυτήν την ποιότητα γιατί την αξίζουμε και θέλουμε πραγματικά αυτήν την παρακαταθήκη ν΄ αφήσουμε στις γενηές πού έρχονται.

Περιμένουμε τον κάθε έναν πού θα διαβάσει αυτό το μήνυμα, να έρθει και να χαρούμε μαζί το ΕΑΡ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 12:00 έως τις 15:00 και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Τοποθεσία

Bigger Smaller

Στοιχεία επικοινωνίας

Κυρίλλου Λουκάρεως 6, Αθήνα, 11471

info@nefeli-culture.gr

2130 302 423

Σημειώσεις

  • Στο χώρο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
  • Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και η μαγνητοσκόπηση (με κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή, ή βιντεοκάμερα) αποσπασμάτων ή ολόκληρης της εκδήλωσης, χωρίς άδεια από τους υπεύθυνους του χώρου.

Τελευταία νέα

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2023 Νεφέλη - Culture
Powered by Fork Studios Fork Studios